3 dec

Idag var både jag och Marit lediga. Efter en liten fest igår och hemkomst vid fyratiden var vi rätt trötta och steg väl upp ur sängen kring elva i morse. Skönt!
Vi började vår dag med frukost och lite segande hemma, sedan tog vi oss iväg på äventyr. Vi började med att besöka en Whole Foods butik i Kensington. Det finns en Whole Foods nära Piccadilly Circus som vi besöker näst intill varje dag, men så kollade vi upp lite och insåg att det finns flera butiker runt om i London. Whole Foods är en affär med ekologiska och närproducerade varor och de har mat, hygienprodukter, restaurang med mera. Detta Whole Foods vi var på idag var riktigt stort! Vi gick runt länge, man blir nästan lite panikslagen av hur mycket det finns och så vill man nästan köpa allt. Vi köpte på oss lunch och satte oss i restaurangen. Veganskt blev det, vegandag idag!
Mumma mumma, gott gott! (Marits bild)

Efter det gick vi runt lite. Kollade i en kyrka bland annat. Letade oss fram till Colin Firths frus ekoaffär, som tyvärr var stängd. Gjorde inte så mycket för den låg i ett mysigt område med mycket charity shops, så vi flanerade lite där ett tag!
En kyrka.

Efter det blev det mer äta ute och vi begav oss till vagan caféet i Camden Town. Där ville vi egentligen testa raw lasagna, alltså att inga av ingridienserna blivit upphettade över 45 grader, men den var slut så det blev en vegansk het lasagne. God var den! :)
En annan sak vi hann med var att gå till TotallySwedish och köpa glögg inför andra advent imorgon!
En totalt svensk affär, mitt i London. :)

Det var en bra dag, även om vi båda var förkylda och trötta. Haha. Men vi lyckades ju klämma in mycket ändå. Nu har vi slängt in lite av pepparkaksdegen i ugnen och druckigt chokladte. När My kommer hem blir det nog lite glögg och sedan sovasova!
För min del blir det ledig dag imorgon också. Ska nog åka på konstgalleri och fixa lite saker på min "att göra"-lista.
Tjo!



Kommentarer
Postat av: Linnea

Mysigt och intressant med alla ekologiska affärer! :) när återvänder du till Sverige?

2011-12-04 @ 05:14:18
URL: http://linseg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0